Haojoeanor
Status: Offline
|
Posted: Wed Apr 15, 2020 1:25 am Post subject: Nike Air Foamposite One i zapewnia projekt |
|
|
AUSTIN TX: Ta Ultraboost PB przechowuje identyczn? podeszw? ?rodkow? z tego powodu, ?e Ultraboost 20, a wi?c mi?o?nicy ich jazdy prawdopodobnie czerpi? przyjemno?? z dobrej redukcji wstrz?sów przez tyln? stop?, aby pomóc palcom stóp (dolna to zwykle 10 mm) . Kiedy generalnie domy?lnie pomagam w pe?niejszych skarpetach od pierwszej funkcji ka?dego zupe?nie nowego buta do biegania, mimo to Ultraboost PB by? nieco bliski tej decyzji. Kiedy wol? delikatniejsze skarpetki z sukcesem, rozci?ga si? oprócz ukochanego ten paluch stóp zdrowo pakuje: bior?c, ale nie jest ?le. Nie tak jak buty Nike Air Max 90 Essential w tym Ultraboost 20, który cz?sto dzia?a przy u?yciu Primeknit 360, aby pomóc otoczy? palce butów Nike Air Foamposite One i zapewnia projekt, gdzie wed?ug potrzeb, ten Ultraboost PB ma Celermesh, nieco l?ejsz?, drobniejsz? grzywn? siatka, aby zmniejszy? wag? nadmiaru oprócz skupienia si? na skuteczno?ci. Aby zdoby? przedmiot inn? technik?, której dom dla psów w ?ródstopiu nie ?yje.
Kiedy my?l?, ?e ten chudy ty?ek szyi mo?e pomy?le? nieszcz??liwy, widz?c, ?e istnieje niewielka podszewka prowadz?ca do tego Achillesa, chocia? Kiedy postanowi?em nie uwzgl?dnia? prawie ?adnych skwiercz?cych miejsc lub p?cherzy. Co wi?cej, ta dodatkowa rama tylnych stóp utrzymywa?a bezpieczny spadek nóg przy powrocie przez rozpocz?cie do mety. Podstawa jest zwykle stabilna z wysuszonymi oprócz nasyconych zaburze? z powodu tej pe?nej d?ugo?ci podeszwy Ls.
Cho? l?ejszy i jeszcze bardziej oddychaj?cy, ten PB znajduje si? w ci??kim obszarze zwi?zanym ze zwyk?ymi nauczycielami obuwia Nike Joyride CC3 Setter, które mo?na kupi?. Kiedy zwykle nie lubi? ni?ej, a? w ko?cu przedmiot stanie si? rozpoznawalny. Jestem w stanie uzyska? ni?sze od PB, program spinningowy tak dobrze jest zwykle, gdy tylko zarz?dzam, mog? my?le?, ?e bieganie jest obecnie porzucane dodatkowo rz?dowa pomoc finansowa dla tego buta do biegania w porównaniu z tym, kiedy ogólnie obejmuj?. Mam funkcj? w wi?kszo?ci butów o 10 mm ni?szych butach i buty, w których geometria ma jednak ka?dego, kto osi?ga ?ródstopie jako alternatyw? dla emocji, któr? przedmiot dodatkowo powraca na twoj? tyln? stop?.
AUSTIN TX: Z uwagi na fakt, ?e szczególnie najlepszy jest zwykle termin zarz?dzaj?cy, który mo?e cz?sto odnosi? si? do szybko?ci, Teraz jestem zaskoczony, ?e Adidas utrzyma? identyczn? podeszw? ?rodkow? z tego powodu, ?e Ultraboost 20. Bez w?tpienia, co? w rodzaju pe?nej d?ugo?ci Raise Podeszwa ?rodkowa butów Nike Zoom Pegasus 35 Turbo Shield ma niesamowite wra?enia przeznaczone na bardzo d?ugi czas, je?li Twoim celem tego Ultraboost PB jest zwykle skuteczno?? w najmniejszym stopniu, spalanie t?uszczu naprawd? powinno pochodzi? z witryn oprócz uppr. Najprawdopodobniej mog? zawiera? w pakiecie inn? piank? z epoki kosmicznej, aby sprawdzi? Raise. |
|
|